Japansk lifting

Japansk lifting – Behandlingsmetoden der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.
Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

✔ Har din ansigtshud mistet sin naturlige glød og elasticitet?
✔ Begynder livet at sætte (afslørende) spor i din ansigt?
✔ Ønsker du at forynge dit ansigtsudtryk ved at opstramme muskulaturen og reducere dine rynker – på naturlig vis helt uden kniv eller kemi?
✔ Vil du gerne være på forkant og holde din hud ung og frisk så længe som muligt?
✔ Har du brug for et effektivt boost af dit ansigtet før en stor begivenhed?

Japansk lifting 90 min. 675,-
Rensning, peeling, Japansk lifting massage med mandelolie, maske, afsluttende pleje

Kontakt Lady Beauty på tlf: 42944045 eller på e-mail: ladybeauty@hairtools.dk hvis du vil høre mere om Japansk lifting eller bestille tid. Du kan også booke tid online eller besøge vores beauty shop.