bio sculpture

Bio Sculpture gel – Det sunde alternativ!

Grundlagt af Elmien Scholtz i Sydafrika i 1988, har Bio Sculpture Gel ekspanderet til mere end 25 lande.

Bio Sculpture har konsekvent ført markedet for innovation siden de som de første noegnsinde, bragte hhv Soak Off Gel og den farvede gel til markedet i 1988. Bio Sculpture er desuden den første virksomhed der har undergået en stringent uafhængig Clinical Research Trial og modtog en 5 Star sikkerhed rating.

Sikker og ugiftig
Bio Sculpture Gel unikke formel er 100% fri for formaldehyd og toluen, to ingredienser, der er almindeligt forekommende i akryl formler og andre negle geler. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der er ingen lugt, ingen ubehagelige dampe og ingen skader på din naturlige negl. Ingen polering betyder ingen støv eller beskadigelse af neglepladen.

5 Star rating
Bio Sculpture er passionerede omkring de naturlige negles tilstand og sundhed, ligesom de er omkring sundheden og sikkerheden for de professionelle der arbejder med produktet.

Bio Sculpture Gel verdens eneste i5-Star Safety Rated, 100% vegananske gel produkt tilgængelig på markedet. Bio Sculpture Gel har modtaget den højeste rating efter en serie af kliniske test.

De kliniske test udført af Farmov-Perexel, konstaterede at Bio Sculpture Gel har den højeste grad af tolerance og kombabiltet ved påførelse på den naturlige negl, med over 99% af deltagerenes postive og skade-fri resultater.

Produktet Bio Sculpture
Forestil dig en negle gel der ikke beskadiger din naturlige negl, men dig som i stedet beskytter og styrker den. Forestil dig en negle gel, der kommer i over 185 modefarver og som tørrer øjeblikkeligt … med Bio Sculpture Gel kan du få alt dette i ét. Fra forberedelsesfasen helt frem til proceduren for fjernelse, er Bio Sculpture Gel et sundere alternativ til at skabe smukke negle.

Hvad gør Bio Sculpture gel så propulært?
– Ingen slibende forberedelse, priming eller dehydrering, hvilket sikrer ingen skade på den naturlige negl
– Tørrer på 30 sekunder med vores LED-lys eller 2 min i UV lys.
– Anvendt som et overlay til den naturlige negl
– Holder farven og glans
– Kan også anvendes til at forlænge neglen, hvilket giver et naturligt resultat

– Over 185 farver, så vi har en farve til enhver lejlighed
– Kan også anvendes til tånegle for perfekte pedicure
– Let at fjerne uden at beskadige den naturlige negl

Kontakt Dermal institute på tlf: 42944045 eller på e-mail: Kontakt@dermalinstitute.com hvis du vil høre mere om Bio Sculpture eller bestille tid. Du kan også booke tid online eller besøge vores beauty shop.