Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger er de mest kendte behandlinger når det gælder skønhedspleje. Du kan benytte disse behandlinger til, at give huden dens optimale pleje, holde huden ved lige på længere sigt og eller ved samtidigt ønske om velvære, behandlings kur og til at optimere din hjemmepleje.

At lade sig behandle, anbefales normalt alt efter behov, som kan være variere mellem 1 uge – 3 måneders interval.

Hvis du er i tvivl kom hvilken behandling du skal vælge, kontakt os, vi vil vejlede dig herom. Ellers kan du med fordel vælge en klassisk ansigtsbehandling, hvor vi vil gennemgå din hud, og præsentere dig for hvilken behandling der kunne være god for din hudtype og tilstanden af din hud.

Vi bruger som udgangspunkt Phyris professionelle hudplejeserie til behandling.

Boost din behandling – Tillægsbehandlinger, se mere her..

Hjælp! Hvilken behandling skal jeg vælge?

Lær din hudtype og tilstand at kende, så du kan behandle din hud bedst muligt. Huden ændrer sig fra tid til anden, så hvis du ikke med jævne mellemrum lader dig behandle med ansigtsbehandlinger, kan det stærk anbefales at få en hudanalyse, samt en produkt vejledning som medfølger.

Hudanalyse 300,- Gratis ved køb af produkter over 1000,-

Ansigtsbehandling til nye kunder

Denne behandling er specielt til nye kunder. Vi tager udgangspunkt i din huds behov, og sammensætter et program, hvor du fremadrettet kan opnå dit ønskede resultat. Behandlingen kan varierer efter behov

Klassisk behandling ca. 75 min. 500,-
Rens, hudanalyse, peel, let dybderens, massage, maske, afsluttende pleje

Velvære behandlinger

Klassisk

Den klassiske behandling er en behandling, hvor vi gennemgår flere trin for at forbedre din huds tilstand, og give den optimal næring.

Klassisk behandling ca. 55 min. 555,-
Rensning, peeling, damp, let dybderens, ansigtsmassage og maske, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud

Luxesse

Behandlingen er specielt sammensat med Sort perle ekstrakt der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Sort Perle Ekstrakt indeholder protein elementer som virker opstrammende på overhuden, understøtter fugtbindingen og efterlader huden blød og perlemorsfin. Huden er mere balanceret og harmonisk.

Luxesse ca. 90 min. 895,-
Rens, peeling, lifting massage med Luxesse med sort perle fra Thahiti som forfiner hudstrukturen, genopbygger, afsluttende pleje med Luxesse Silk med Botox effekt

Japansk lifting

Behandlingsmetoden der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

Japansk lifting ca. 75 min. 695,-
Rens, peeling, Japansk lifting massage, afsluttende pleje

Sugar SPA

Sugar SPA er sanselig og sød forkælelse, der øger udskillelsen af affaldsstoffer i bindevævet, laver drænage og virker løftende og opstrammende. Samtidig fjernes døde huden grundigt og skånsomt og det giver en blød, glat og renset hud med mindre synlige porer. Behandlingen har fokus på afslapning og følelsen af komplet velvære.

Sugar SPA ca. 55 min. 645,-
Rens, peeling, opstrammende sukkermassage efterfulgt af sukker stamp, afgiftende muddermaske, afsluttende pleje

Resultatorienteret behandlinger

AHA

AHA Frugtsyre yder en stærk eksfolierende effekt på huden og virker blødgørende, balancerende og reducere fine rynker. Denne behandling er også god til den urene hud, da behandlingen er yderst bakterie dræbende.

AHA behandling ca. 60 min. 675,-
Rensning, AHA peeling, AHA maske, let dybderens, ansigtsmassage og hovedbundsmassage, maske, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud.

Silkpeel diamant slib

Behandlingen der arbejder i huden i 48 timer efter behandlingen. Takket være det aktive serum, som indsluses ved slibningen. Behandlingen er effektiv mod: Aktiv akne, fyldt hud (fyldt med hudorme, snavs, m.m.) ar, fedtet hud, tør hud, grå og trist hud, solskadet hud, linjer, rynker, ekstrem træt livløs hud, som følge af sygdom og stressaldersbetingede forandringer, pigmentforandringer, rosacea, psoriasis, grove porer, grov struktur, cellulite. Læs mere om behandlingen..

Silkpeel diamantslib ca. 60 min. 745,-
Rensning, slibning med indslusning af aktiv serum, let dybderens, afsluttende pleje

Slib og dræn

Denne behandling fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen, dræner huden for affaldsstoffer og væskeophobninger. Huden efter lades opfrisket og energi fuld.

Slib og dræn ca. 60 min. 750,-
Rensning, diamantslibning, dræning, afsluttende pleje

Diamantslibning

Denne behandling fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen. Huden efter lades opfrisket og energi fuld.

Diamantslibning ca. 60 min. 575,-
Rensning, diamantslibning, dræning, afsluttende pleje

Oxygen

Ved en Oxygen behandling indsluses serum blidt ind i huden ved hjælp af luft. Som tilfører huden masser af fugt, samt binder fugten til cellerne i huden. Vitaminer og antioxidanter aktiverer hudens celler og kollagenproduktion, og derved virker opstrammende, samt beskytter huden mod frie radikaler.

Microneedling eller Diamantslibning inden Oxygen behandlingen øger optagelseseffekten og effekten af selve Oxygenbehandlingen. Inkl. Diamantslibning + 250,- Inkl. Mircroneedling + 500,-

Oxygen ca. 70 min. 850,-
Rensning, peeling, oxygen indslusning, afsluttende pleje

Green peel

Biologisk peeling der er udviklet af 100% planter og urter, giver en strålende frisk tient, med anti aging effekt, og mindsker synligheden af rynker, ar, og pigmentforandringer, strækmærker, cellulite, samt fuldstændig rensning af huden, og styrkelse af huden. Læs mere om behandlingerne..

Green peel Classic 2000,- Hjemme pleje produkter for 488,- skal med regnes til brug i 5 dage indtil inkluderet efterbehandling 5 dage efter.

Green peel Energi 1100,-

Green peel Freash up 800,-

Rensning, urtepeeling behandling, mængden af urter og tiden ved brug af urterne samt masken er varierende imellem de 3 forskellige Green peel behandlinger, afsluttende pleje.

Behandlinger med nåle/Injektioner

Microneedling / Metatherapy

Microneedling er en behandling hvor der skabes fysiske kanaler ned i huden, derved opnår vi at huden producerer mere kollagen og elastin, hvilket er en naturlig del af helings og regenererings processen. Under behandlingen benytter vi et specifik serum, som føres helt ned i dybden af huden, og vi derved opnår et større resultat langt hurtigere, end ved almen brug af serum og cream. Læs mere om behandlingen..

Metatherapy fungere på samme måde som Mirconeeling dog uden at punktere huden med nåle. Aktive serummer skubbes ned i huden ved hjælp af micro pres på huden.

Diamantslibning inden Microneedling behandlingen øger optagelseseffekten og effekten af selve behandlingen. Inkl. Diamantslibning + 250,-

Microneedling hele ansigtet ca. 60 min. 995,- Inkl. decollete + 500,-
Rens, Microneedling behandling, kølende maske, afsluttende pleje

Meso – Mod dobbelthage

Denne behandling genopbygger og opstrammer hudens struktur, og den øger den naturlige reducering af fedt, der allerede finder sted under huden. Behandlingen udglatter og opstrammer huden og mindsker ujævnheder ved at øge mikrocirkulationen. Behandlingen er derfor oplagt til fjernelse af dobbelthage, løs hud på kinderne, tunge øjenlåg og poser under øjnene.

Meso – Mod dobbelthage 950,- pr. behandling.

Meso – Anti age

Denne behandling er designet til reducere alderens indvirkning på huden og til at bekæmpe konsekvenserne af tidlig aldring, samt booster huden med vitaminer. Behandlingen er yderst opstrammende og styrkende.

  • Gendanner ansigtets ungdommelige form.
  • Opstrammer huden og er desuden kompatibel med botulinum toksiner.
  • Effektiv fugtgivning
  • Fanger frie radikaler og beskytter mod eksterne hudskader

Meso – Anti age pr. område 950,- 2 områder 1350,- Hele ansigtet 2500,-

Meso – Mod hårtab

Meso Mod hårtab er en behandling som er rig på aktive ingredienser, vitaminer, aminosyrer og mineraler, formuleret til at genoprette effektiv microcirkulation af hovedbunden og genoplivning af hårsækkene. Bekæmper tyndt hår og stimulerer genvækst.

Meso – Mod hårtab pr. behandling 1500,- Kur á 10 behandlinger 1 gang om ugen, inklusiv 1 pakke hjemme pleje produkter 16.700,-

Meso – Vitamin boost

Meso Vitamin boost er en behandling som er rig på mange aktive vitaminer, aminosyrer og mineraler, formuleret til at genoprette effektiv cirkulation i huden.

Meso – Vitamin boost pr. behandling 2500,-

Øjenløft (uden kirurgi)

Tunge øjenlåg, uønsket resultat efter kirurgisk indgreb? Denne behandling afhjælper tunge øjenlåg eller poser omkring øjne.

Øjenløft (uden kirurgi) pr. behandling 1350,-

Kontakt Lady Beauty på tlf: 42944045 eller på e-mail: ladybeauty@hairtools.dk hvis du vil høre mere om Ansigtsbehandlinger eller bestille tid. Du kan også booke tid online.