Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger er de mest kendte behandlinger når det gælder skønhedspleje. Du kan benytte disse behandlinger til, at give huden dens optimale pleje, holde huden ved lige på længere sigt og eller ved samtidigt ønske om velvære, behandlings kur og til at optimere din hjemmepleje.

At lade sig behandle, anbefales normalt alt efter behov, som kan være variere mellem 1 uge – 3 måneders interval.

Hvis du er i tvivl kom hvilken behandling du skal vælge, kontakt os, vi vil vejlede dig herom. Ellers kan du med fordel vælge en klassisk ansigtsbehandling, hvor vi vil gennemgå din hud, og præsentere dig for hvilken behandling der kunne være god for din hudtype og tilstanden af din hud.

Vi bruger som udgangspunkt Phyris professionelle hudplejeserie til behandling.

Boost din behandling – Tillægsbehandlinger, se mere her..

Hjælp! Hvilken behandling skal jeg vælge?

Lær din hudtype og tilstand at kende, så du kan behandle din hud bedst muligt. Huden ændrer sig fra tid til anden, så hvis du ikke med jævne mellemrum lader dig behandle med ansigtsbehandlinger, kan det stærk anbefales at få en hudanalyse, samt en produkt vejledning som medfølger.

Hudanalyse 300,- Gratis ved køb af produkter over 1000,-

Velvære behandlinger til Alle hudtyper

Klassisk

Den klassiske behandling er en behandling, hvor vi gennemgår flere trin for at forbedre din huds tilstand, og give den optimal næring.

Klassisk behandling ca. 55 min. 545,-
Rensning, peeling, damp, let dybderens, ansigtsmassage og maske, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud

Klassisk infusion

Denne behandling er til dig der ønsker lidt mere, end hvad der kan opnås med en almindelig klassisk behandling. I denne behandling benytter vi lufttætte luksus masker med aktive ingredienser med f.eks alger eller soya, som hjælper med at føre aktive virkestoffer, som f.eks: C Vitamin, A Vitamin, Collagen, eller Hyaluron, langt dybere ned i hudlagende. På den måde opnås der hurtigere forbedring af huden.

Klassik infusion ca. 55 min. 645,-
Rensning, peeling, massage, serum og maske, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud

Sugar SPA

SugarSPA er sanselig og sød forkælelse, der øger udskillelsen af affaldsstoffer i bindevævet, laver drænage og virker opstrammende. Samtidig eksfolieres huden grundigt og skånsomt og det giver en blød, glat og renset hud med mindre synlige porer. Behandlingen har fokus på afslapning og følelsen af komplet velvære, der sammen med BeauTEA, tilfører vitaminer og næringsstoffer indeni og udenpå.

Sugar SPA ca. 55 min. 645,-
Rens, peeling, opstrammende sukkermassage efterfulgt af sukker stamp, muddermaske, afsluttende pleje

Paraffin infusion

Luksuriøs varmebehandling som stimulere og tilfører din hud aktive vitaminer og mineraler, samt hjælper med at få virkestofferne ned i de dybeste hudlag.

Paraffin infusion ca. 75 min. 695,-
Rens, peeling, massage, serum med paraffin maske, afsluttende pleje

Japansk lifting

Behandlingsmetoden der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

Japansk lifting ca. 90 min. 685,-
Rens, peeling, Japansk lifting massage, afsluttende pleje

Aromatisk anti stress

Denne behandling henvender sig til dig der ønsker luksuriøs pleje til krop og sjæl. Ved hjælp af æteriske olier, som hjælper med at fremme sanserne, skabe ro i kroppen, samt fremme din naturlige skønhed. Inkl. introduktion til meditation.

Aromatisk anti stress ca. 90 min. 795,-
Rens, peeling, massage med æteriske olier, maske, afsluttende pleje

Specielt til problemstillinger

Dybderens

Behandlingen til den ekstrem fyldte hud, med mange hudorme og indkapslinger og som har brug for ekstra dybderens.

Dybderens behandling ca. 55 min. 525,-
Rensning med frimatorbørste, peeling, damp, dybderens, maske, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud

AHA

Frugt syrer, også kendt som AHA (Alpha Hydroxy Acids), yder en stærk eksfolierende effekt på huden og virker blødgørende, balancerende og regenerende.

AHA behandling ca. 60 min. 665,-
Rensning, AHA peeling, AHA maske, let dybderens, ansigtsmassage og hovedbundsmassage, maske, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud

Silkpeel diamant slib

Behandlingen der arbejder i huden i 48 timer efter behandlingen. Takket være det aktive serum, som indsluses ved slibningen. Behandlingen er effektiv mod: Aktiv akne, fyldt hud (fyldt med hudorme, snavs, m.m.) ar, fedtet hud, tør hud, grå og trist hud, solskadet hud, linjer, rynker, ekstrem træt livløs hud, som følge af sygdom og stressaldersbetingede forandringer, pigmentforandringer, rosacea, psoriasis, grove porer, grov struktur, cellulite. Læs mere om behandlingen..

Silkpeel diamantslib ca. 55 min. 645,-
Rensning, slibning med indslusning af aktiv serum, let dybderens, afsluttende pleje

Oxygen

Ved en Oxygen behandling indsluses serum blidt ind i huden ved hjælp af luft. Som tilfører huden masser af fugt, samt binder fugten til cellerne i huden. Vitaminer og antioxidanter aktiverer hudens celler og kollagenproduktion, og derved virker opstrammende, samt beskytter huden mod frie radikaler.

Oxygen ca. 70 min. 775,-
Rensning, peeling, oxygen indslusning, afsluttende pleje

Clean and lift

Total rensning af huden, opsamling af snavs og negative ioner på og i huden, collagen lys bliver tilpasset din hudtype, om du har brug for anti age, styrkning af huden, eller rensning. Behandlingen er til dig med: Ekstremt træt og livløs hud, med dybtliggende urenheder, som eventuelt viser sig som hårde kugler m.m., sart og svækket hud, langsom i ophelingen, tør hud, rynket i forbindelse med fugttab

Clean and lift ca. 60 min. 675,-
Rensning, peeling, rensning med ultralyd, let dybderens, massage med ultralyd og collagenlys, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud

Hydra facial

Denne behandling er også kendt som vand peeling. Under peelingen vil huden tilføres aktive virkestoffer som arbejder i huden 48 timer efter behandlingen. Denne behandling er særligt god til de sarte hude, hvor en Diamantslibning er for hård imod huden.

Hydra facial ca. 75 min. 775,-
Rens, vand peeling, let dybderens, Lysterapi maske, afsluttende pleje

Lysterapi

Fremmer produktionen af kollagen og elastin i huden, samt det har en meget beroligende, helende og forfriskende virkning i huden. Lysterapi har også en positiv virkning for ens humør samt energiniveau.

Lysterapi ca. 25 min. 495,-
Rensning, peeling, lys terapi, afsluttende pleje og beskyttelse til din hud

Hightech lifting

Alt efter din huds behov, behandles der med Radio frekvens, Ultralyd, eller Frysning. Ved kurforløb kan disse 3 behandlings metoder kombineres på skift, og kan give den ultimative opstramning og forfinelse af hudstrukturen.

Hightech lifting ca. 75 min. 875,-
Rens, peeling, Lifting metode, afsluttende pleje

Green peel

Biologisk peeling der er udviklet af 100 % planter og urter, giver en strålende frisk tient, med anti aging effekt, og mindsker synligheden af rynker, ar, og pigmentforandringer, strækmærker, cellulite, samt fuldstændig rensning af huden, og styrkelse af huden. Læs mere om behandlingerne..

Bliv ringet op

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge og ønsker vejledning herom – Kan du med fordel sende en mail til: kontakt@ladybeauty.dk med dit navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

“Kan jeg benytte alle behandlinger året rundt?” – Som udgangspunkt ja. Ved nogle behandlinger skal der beskyttes med solfaktor mod solens stråler, samt undgå direkte sol på virkning inden og efter behandlingen.

“Gør nåle behandlingerne meget ondt?” – Det er forskelligt fra person til person. Hvis du er super sensitiv, anbefales det at lægge bedøvelses cream lige inden ankomst til behandlingen, også selvom din behandler vil lægge bedøvelse før behandlingens start.

Behandlinger med nåle/Injektioner

Microneedling

Microneedling er en behandling hvor der skabes fysiske kanaler ned i huden, derved opnår vi at huden producerer mere kollagen og elastin, hvilket er en naturlig del af helings og regenererings processen. Under behandlingen benytter vi et specifik serum, som føres helt ned i dybden af huden, og vi derved opnår et større resultat langt hurtigere, end ved almen brug af serum og cream. Læs mere om behandlingen..

Microneedling hele ansigtet ca. 60 min. 1000,- (Inkl. decollete + 500,-)
Rens, Microneedling behandling, kølende maske, afsluttende pleje

Meso – Botophase (mod linjer/rynker)

Den ultimative rynke behandling. Dette er den naturlige løsning til Botox og Filler. Læs mere om behandlingen..

Meso – Botophase ca. 90 min. 1995,-
Rens, bio peel, bedøvelse, injektioner, maske, afsluttende pleje

Meso – Celluphase (mod dobbelthage)

Minimer eller fjern din dobbelthage. Øjenlåg eller poser under øjnene kan også mindskes eller fjernes. Læs mere om behandlingen..

Meso – Celluphase ca. 90 min. 6500,-
Rens, bio peel, bedøvelse, injektioner, maske, afsluttende pleje

Meso – Vitamin boost

Boost din hud til et nyt liv. Øg volumen og få et mere ungdommeligt udseende igen. Læs mere om behandlingen..

Meso – Vitamin boost ca. 90 min. 1800,-
Rens, bio peel, bedøvelse, injektioner, maske, afsluttende pleje

Kontakt Lady Beauty på tlf: 42944045 eller på e-mail: ladybeauty@hairtools.dk hvis du vil høre mere om Ansigtsbehandlinger eller bestille tid. Du kan også booke tid online.